Urban YoDa baby

Urban YoDa. Je denkt misschien, waar heb je het over? Het is geen spelfout in YoGa, het is ook geen workout met een StarWars thema en je kunt het ook niet eten ;-). Het is een combinatie van yoga en dance. Yoga op hip-hop muziek in dit geval. Zie je het al voor je…

Onefit mail

Via OneFit kreeg ik een uitnodiging of ik mee wilde doen met deze Urban YoDa training van Hidden Gym in Den Haag. Hidden Gym kende ik al vanwege hun te gekke, unieke trainingen op bijzondere locaties. Dus hier hoefde ik niet lang over na te denken. Count me in. En zo stond ik te popelen om te gaan hip-hop yoga’ en op de rooftop van Urban Farmers in Den Haag. In mijn retro fitness outfitje, want dat was de dresscode. (Zo loop ik er niet altijd bij in de gym…)

Urban vibes

Ik kom binnen op een heerlijke lichte plek op de bovenste etage van Urban Farmers in Den Haag en de sfeer voelt meteen al lekker en urban aan. De kassen en houten elementen zorgen voor deze toffe vibes. De yoga matjes liggen al klaar en ik zie de andere meiden binnenlopen. Ik voel me iets wat overdressed en ben wat onzeker over of ik misschien wel de enige ben zonder enige yoga ervaring. En dus zo stijf als een hark. Maar als je een You Go Girl shirt draagt, ga je dus niet onzeker lopen doen, toch? Dus ik zet me over m’n gevoel heen en besluit gewoon lekker te gaan genieten.

Repeat op the beat

We starten met de les en beginnen met oefeningen zoals een gewone yoga les ook start. Denk ik ;-). Joy legt uit dat we yoga moves gaan doen en deze als een choreo aan elkaar plakken en op de muziek gaan uitvoeren. Om yoga oefeningen te doen op een R&B beat voelt eigenlijk heel lekker en geeft me een goed gevoel. De oefeningen vind ik zwaar, vooral het continue herhalen blijf ik lastig vinden aan dit soort workouts maar als we dan alles aan elkaar plakken op een track van Dr. Dre dan gebeurt er toch iets magisch. Dit wil ik herhalen en herhalen. Dit is leuk! Naast yoga poses zoals een downard dog en upward facing dog, zaten er ook wat lossere dance moves tussen. Deze combinatie vond ik dus echt te gek.

Urban YoDa Onefit

Foto: OneFit

YoDa YES

Volgens mij is het wel redelijk duidelijk dat ik enthousiast ben. Mijn stijve hark gehalte viel me mee, al lukte niet alle oefeningen. Hey, ik ben geen superwoman :). Joy gaf deze les vol passie en overgave en je kunt wel echt zien dat ze een (hip-hop) dans achtergrond heeft. Dat maakte de les heel relax en fijn, zonder zweverigheid. Check vooral Hiddengym.nl voor al hun te gekke workouts.


GO ONEFIT!

Ben je nou net als ik nieuwsgierig naar verschillende sporten en wil je het liefst alles uitproberen zonder dat je overal lid moet worden? Of heb je juist nog niet echt je sport gevonden en wil je dat gaan ontdekken?  Sporten met OneFit is dan echt iets voor jou. Met een OneFit abo kun je namelijk voor 1 vast bedrag per maand bij meerdere sportscholen trainen. Zo hoef je nooit meer te kiezen tussen de sportschool, yogastudio, dansstudio, crossfit box of boksschool; je kan het gewoon allemaal tegelijkertijd doen.

En als OneFit Ambassador mag ik je zelfs 25 euro korting geven op je eerste maand sporten bij OneFit! Hoppa :D. Met m’n persoonlijke kortingscode HAPPYSPORTY krijg je deze korting dus pak ‘m!

High five,

 

Marloes

 

Thanks for the Energy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.