Thanks for the Energy wordt MOM PWR

Daar gaat ie dan. MOM PWR is een feit en ik vind het tof en spannend tegelijk. Maar het past bij me. Mijn passie voor sport, bloggen en het delen van mijn energie komen samen in iets nieuws. Maar hoe ben ik daar nou gekomen? Ik neem je graag mee in hoe MOM PWR is ontstaan. 

MOM, YOU GOT THIS

Love what you do. Do what you love. Deze quote staat al een paar jaar in een lijstje in m’n huis maar hij lijkt nu meer binnen te komen dan ooit. Want wat doe ik eigenlijk het liefste? Ik wil elke dag wel met sport bezig zijn, zelf trainen, m’n energie met andere mensen delen en heel veel mensen inspireren en motiveren op sport gebied. De online plekken waar ik mezelf eerst thuis voelde, voelen niet meer aan als thuis. Ik merk dat het anders is. Mijn eigen behoeftes zijn veranderd. Ik zoek naar een andere balans. Misschien komt het omdat het langzaam binnen dringt dat ik allang geen twintiger meer ben en ik als moeder andere zorgen heb dan alleen mezelf.

MOM PWR

Clubje oprichten

Begrijp me goed; ik ben niet het type feminist dat graag een clubje voor vrouwen opricht. MOM PWR is echt ontstaan vanuit een eigen behoefte. Ik miste een plek waar ik terecht kon voor inspiratie vanuit gelijk gestemden: – suf woord, vergeef me – Andere moeders met dezelfde energie, doelen en struggle naar balans. Moeders die net als ik graag sporten omdat ze het ‘nodig’ hebben, ze zich lekker willen voelen, een voorbeeld willen zijn naar hun kids en willen genieten van het leven. Maar ik vond het nergens. Ik vond speciale sportprogramma’s voor moeders, (healthy) lifestyle magazines voor moeders en plenty websites voor als je nog moeder gaat worden. Zou er geen behoefte zijn of liggen er juist kansen om een nieuwe plek te creëren?

MOM PWR HIGHFIVE

Zelf doen

Ik vroeg me af of ik zelf niet een voorbeeld kon zijn voor moeders zoals ik. Kan ik anderen misschien inspireren? Ik zou dolgraag een ode brengen aan moeders die graag actief zijn of willen worden. Want als moeder is het lang niet altijd logisch dat je tijd vindt om te sporten of er altijd de energie voor hebt. Des te meer vind ik dat we trots moeten zijn om alles wat we wel doen! Met MOM PWR wil ik moeders weer in haar actieve en energieke kracht zetten.

Ik kon genoeg redenen bedenken waarom ik MOM PWR niet zou opzetten. Misschien zit er niemand op te wachten en flopt het na een paar maanden. Maar de energie die het me tot nu toe geeft, de reacties die ik heb ontvangen en de plannen die in m’n hoofd zitten, zorgen ervoor dat de website er nu is. We gaan niet meer denken, we gaan DOEN!

MOM PWR Fitness

Dus hier is MOM PWR. Jouw dagelijkse inspiratie voor een energiek en actief leven. Ik hoop dat het je inspireert, energie geeft en dat je je beseft dat je een PWR MOM bent!

Check MOM PWR online, op Instagram en op Facebook.

High five,

Marloes

Thanks for the Energy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.