Goud & Nieuw

Ik draag nooit goud. Herstel, ik droeg nooit goud. Sinds de nieuwe rosé gouden variant er is waardeer ik deze kleur steeds meer en zie ik steeds meer subtiele gouden tintjes m’n leven binnen sneaken ;-). Zo koos ik zelfs een telefoon met rosé gouden achterkant en zijn gouden accessoires meer dan welkom in m’n huis. Ik trek ‘m komend jaar door naar m’n sport outfit. Ik ga voor goud in 2016…

Ga voor goud

Ik werd getipt door m’n sporty collega Myrte om even te kijken naar deze exclusieve goldies. OMG! In deze wil ik shinen, ga ik hoogstwaarschijnlijk mee slapen en zoals Nike ze al aankondigt: “This shoe can do it all”. Op 26 december krijgen we de hartverzakking over wat ze mogen gaan kosten :-). Je mag de link alleen bekijken als je voor mij ook een paar koopt. Maat 39. Danku.

 

Thanks for the energy_nike-gold-lunar-caldra-1

Bron: HYPEBEAST

Gouwe ouwe

De Nike windrunner blijft gruwelijk tof en deze past natuurlijk he-le-maal bij m’n “Gold digger” stijl voor 2016. Maar een dikke helaas, want deze collectie stamt uit 2008 en is niet meer verkrijgbaar. Nike mag deze zo opnieuw uitbrengen. Who’s with me?

Thanks for the energy_Nike-windrunner-gold

Bron: HYPEBEAST

Gouden toekomst

Ik zal hier waarschijnlijk nooit mee rondlopen, want dit schatje kost maar liefst 349 dollar, maar een beetje dromen mag toch? Hij ziet er bruut uit, alle sportfuncties die ik nodig heb, zitten er op en hij match ook nog eens met mijn smartphone. Triple wannahave dus!

 

Thanks for the energy_Rose-gold-apple-watch-edition

Goud in handen

Bij een beetje sportoutfit hoort natuurlijk ook sportgear. Om nou met een gouden kettlebell aan te komen, is ook meteen zo overdreven dus vond ik deze bescheiden lichtgewichten voor een effectieve cardio workout beter passen. Met deze essential heb je letterlijk goud in handen en hij is nog best betaalbaar ook. Hij staat in ieder geval op mijn lijstje ;-).

 

 

Thanksfortheenergy_Gold_Jump_Rope_2_grande

Goud maar fout

Tot slot: als je dan voor de traditionele badslippers gaat, trek dan de aandacht naar je toe met dit gouden duo. Het hoge bling gehalte is misschien net iets té maar ze leiden in de sauna wel de aandacht af van de rest van je lichaam ;-).

Thanks for the energy_NIKE-BENASSI-SOLARSOFT-SLIDE-LIQUID-METAL-PACK-1

En zo vond ik nog meer goud spul om m’n sport kledingkast mee te vullen (gouden gymbags, sportbra’s en shirts) maarja, you can’t have it all!

Heb jij al iets gouds in je sportcollectie? Tell me!!! (or show me)

High five!

“Gold digger” Marloes

Thanks for the Energy

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *