Over Marloes

Hallo!

Thanks for the Energy ben ik, Marloes Dijksterhuis. Ik ben een happy chick van 36 jaar (maar voel me 28) en ik vier het leven o.a. met m’n twee kids Robin (7) en Bowis (2). Op dit moment geniet ik even van een werkeloos bestaan en wil ik alles uit het leven halen wat er in zit.
Mijn superpower uit ik in sport. Work hard, feel great is mijn motto :-). Trainingen die ik geef en zelf volg zijn vaak explosief, energiek en hebben een grote funfactor.  Van 2012 t/m 2015 heb ik mijn eigen Bootcamp bedrijfje SportHeroes gerund waar ik mega trots op ben, enorm veel heb geleerd en vol passie en overgave trainingen heb gegeven aan verschillenden mensen en bedrijven.
Naast trainen, blog ik graag over m’n leven als happy, sporty, blondie. Zo heb ik blogs geschreven voor één van de grootste online fit communities Fitgirlcode, Wehkamp en ben ik nu trotse ambassadeur voor OneFit Den Haag. Ik hoop dat m’n verhalen je een glimlach geven, motiveren, energie geven en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Oja, en ik ben gek op High fives 😉

Thanks for the Energybodycombat

Als BodyCombat instructeur van LesMills vond ik een track in BodyCombat 34 zo te gek omdat het nummer zoveel energie in m’n les gaf. De tekst in de track was “Thanks for the memories” maar vanwege de enorme vibe en energie die vrij kwam bij de mensen veranderde ik het al zingend naar “Thanks for the Energy”. Met alle energie die in me leeft, die ik deel met anderen en weer ontvang van mensen vond ik dit al snel de perfecte titel bij m’n blog. Want één van mijn superpowers is energie geven ;-). So let’s dance (do some combat) and sing as loud as you can: “Thanks for the Energy”.


Blij met…

De buitenlucht, chocolade, cupcakes (of iets met cake), dansen, boyfriend jeans, kleuren, m’Thanksfortheenergy_Liken Sonos en Spotify, het strand, de allernieuwste sportkleding, sneakers, momentjes met Robin, knuffelen met Bowis, de zon, aardbeien tiramisu, sportleggings met printjes, dagjes naar de Spa, Hawaii bloemen, mojito’s, M&M’s, bloggen, vrienden die gelukkig voor me zijn, vroeg naar bed, hardlopen in de hitte, witte stranden, fruit en zo kan ik nog wel een blog vullen ;-).

Dit maakt me ook blij

Het leven, schrijven over alles wat me inspireert, creatief zijn, online zijn, mensen samenbrengen, energie geven, positief blijven, mezelf uitdagen, nieuwe dingen uitproberen, mezelf sterker maken en NFTBA! (Never Forget To Be Awesome)

High Five!
Marloes